volg ons op  #sallandtech

Onze starter

‘Enorm mooi werk, dat draadtrekken en aflassen’

Niets is mooier dan het vak leren dat je graag doet. Zo houdt Elmer Wielink ervan iets met zijn handen te doen, maar hele dagen in de schoolbanken is niet zijn ding. Via Salland Tech Academy volgt hij een BBL-traject aan het Deltion College in Zwolle en dat bevalt hem prima.

Elmer gaat één dag in de week naar school om zijn theorie te leren. De overige vier dagen doet hij praktijkervaring op bij Nijhof. “Onlangs hebben we 22 appartementen gebouwd. Ik ben daar vooral bezig geweest met het draadtrekken en aflassen, enorm mooi werk is dat.” Nijhof betaalt het traject en biedt een contact onder de voorwaarde dat Elmer een diploma zou halen. “En dat is gelukt, ik heb inmiddels een diploma voor zowel tweede als eerste monteur elektronische installaties op zak.”

Ideale oplossing

Met dit succes heeft Elmer de smaak te pakken. “Voor iemand die niet heel erg van leren houdt, heb ik de laatste paar jaar nog wel aardig wat geleerd en dat vind ik zelf toch wel leuk om te zien. Ik ga nu zelfs verder voor tweede monteur werktuigkundige installaties en ook dat doe ik één dag in de week op school en vier dagen bij Nijhof.” Het mag duidelijk zijn dat een BBL traject via Salland Tech Academy de ideale oplossing is voor wie heel graag wil werken, maar de papieren nog mist.

Op zoek naar een leerwerkplek, stageplek of uitdagende baan in de installatietechniek?
Nijhof geeft je graag een kans. Kom maar op!

www.werkenbijnijhofgroep.nl

Werken bij de Nijhof Groep?