volg ons op  #sallandtech

Onze zij-instromer

‘Na twintig jaar logistiek wilde ik wat anders’

Geen moment heeft Samuel Sahetapy spijt van zijn overstap naar de elektrotechniek. In zijn ogen staat de wereld nu echt helemaal voor hem open. “Als STEK monteur installeer ik elektrotechnische installaties als warmtepompen en airconditioners en dat is harstikke mooi werk”, aldus Samuel.

Via Salland Tech Academy laat Samuel zich op kosten van de baas omscholen door vier dagen te werken en één dag in de week naar school te gaan. “Ik studeer nu voor elektromonteur aan het Deltion College”, vertelt hij. “Ik heb veel huiswerk waar ik sowieso elk weekend wel wat tijd aan besteed. Je moet het een beetje plannen, maar het is allemaal te doen. Ik loop nu aardig op schema, leer iedere week weer een heleboel op school en op het werk.”

Nieuwe kansen

Onlangs werkte Samuel samen met zijn collega’s aan de aanpassing van de klimaatbeheersing bij Bouwhuis Enthoven in Raalte. “We hebben er een nieuw luchtbehandelingssysteem en een paar aircosystemen neergezet, die het klimaat in het laboratorium regelen en sturen”, legt Samuel uit. “Ik heb veel plezier in dit werk en het gaat ook hartstikke goed. Ik ga dit nog lange tijd zo doen, want binnen Nijhof zie ik genoeg kansen in de elektrotechniek.”

Op zoek naar een leerwerkplek, stageplek of uitdagende baan in de installatietechniek?
Nijhof geeft je graag een kans. Kom maar op!

www.werkenbijnijhofgroep.nl

Werken bij de Nijhof Groep?